Andi Bushati: Rama nuk është më subjekt analizash për gazetarë, por për psikiatër

0
1

Nga Andi Bushati

“Ky nuk nuk është subjekt për analizë gazetarësh, por për diagnozë psikiatrësh: një njeri që mendon se janë mbledhur bashkë Likja dhe Sala, të cilët më pas kanë rektutuar kontrollorët ajrorë, bashkë me të cilët po organizojnë një grusht shteti, për të penguar ardhjen e vaksinave që ka ndërmjetësuar Erdogani…..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here