Saturday, June 8, 2024

Financa ime

Kur do Shkosh te Dentisti… (Ne Shqipëri)?

Jona, një 29-vjecare që jeton prej gati një dekade në Shtetet e Bashkuara kishte një pasiguri të madhe që prej moshës të adoleshencës. Nuk...

Këshilla praktike për të kursyer më pak energji

Ndër shpenzimet që peshojnë më shumë në familjet tona është edhe ajo e energjisë elektrike. Të konsumojmë më pak, në fakt, është zgjedhja me...

Dushi më mirë ndezur apo fikur? Disa këshilla si të kurseni energji

  Për të kontribuar në pakësimin e konsumit të energjisë dhe rrjedhimisht në kursimin e parave dhe ngadalësimin e faktorëve që sjellin ngrohjen globale, gjithsecili...

4 këshilla për kursime në shtëpi

 Njihuni me disa strategji praktike për të shpëtuar me një “goditje” të vetme kuletat tuaja dhe qetësinë familjare.Qëllimet e mira, sipas një përcaktimi rigoroz,...

15 mënyra se si të jeni më të suksesshëm në punë gjatë 2016-ës

Gjatë 2015-ës u bë shumë punë studimore në fushën e psikologjisë. Nga tema që flasin për produktivitetin, lidershipin e deri te dinamikat e skuadrës,...

7 pyetjet që ju tregojnë nëse do bëheni ndonjëherë i pasur

  “Paratë nuk të bëjnë të lumtur”, ka thënë dikush. “Por sigurisht të ndihmojnë për të qenë të lumtur”, është fjalia që shtohet shpesh.Nëse na...

Nga sot, Vodafone M-Pesa mundëson pagesën e faturës së energjisë elektrike direkt nga celulari juaj

  Duke filluar nga dita e sotme, të gjithë klientët M-Pesa do të mund të paguajnë faturën e energjisë elektrike nëpërmjet telefonit celular. Vodafone M-Pesa...

Shkrimi në kompjuter / 8 shkurtimet që i duhen të gjithëve por pak i njohin

 Ctrl + C = Copy, Ctrl + V = Paste, janë shkurtesat e famshme të cilat çdonjëri nga ne i përdorë çdo ditë.Por, a...

5 mjete që mund t’ju kursejnë paratë e biznesit

    Nuk ka kohë më të përshtatshme se ditët e sotme për të ruajtur burimet tuaja. Ne jetojmë në një epokë teknologjike ku gjërat nuk...

Këshilla se si të bleni një makinë

 Ky është një udhëzimi shkurtë rreth blerjes së një makine qoftë e re apo e përdorur.Në radhë të parë makina është gjëja e dytë...

Kryesore