POLITIKE

Aktualitet

EDITORIAL

spot_img

VIDEOT E STANDARD

AKTUALITET

EKONOMI

Lëmshi tatimor

Nga cenimi i stabilitetit të sistemit tatimor, deri te pasiguria juridike dhe ekonomike që krijohet te bizneset, cilat janë efektet e ndryshimeve të shpeshta...

Si shteti e nxiti vetë shmangien te profesionet e lira

Diferenca e tatimit midis individëve dhe bizneseve të vogla krijoi disa skema të shfrytëzimit të hapësirave ligjore për shmangien e taksave të evidentuara edhe...

Këmbimi valutor 16 maj, ja me sa shiten dhe blihen monedhat e huaja sot

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 92.1 lekë dhe do shitet me 93.1 lekë. Ndërkohë monedha evropiane euro do...

Këmbimi valutor 15 maj, ja me sa blihen dhe shiten monedhat e huaja sot

Në tregun e këmbimit valutor shqiptar sot një dollar do blihet me 92.5 lekë dhe do shitet me 93.5 lekë. Ndërkohë monedha evropiane euro do...

SHOWBIZ

SPORT

Bota

KULTURE

SUPLEMENTET E STANDART