Protesta/ I kërkojnë mbështetje! Basha: Është krim që pensionistët të ushqehen vetëm 1 herë në ditë!

0
6

“E njoh gjendjen shumë mirë. Të dy prindërit i kam pensionistë dhe pa ndihmën time, si shumica, e kanë të pamundur të mbyllin muajin.”

Kryetari Lulzim Basha ditën e sotme zhvilloi një takim me një grup pensionistësh. Basha,  u ul në një bar me ata. Pensionistët i kërkuan mbështetje dhe rritje për pensionet, pasi këto vitet e fundit ndjejnë braktisje nga qeveria.


Ndërsa kreu i PD-së, tha se prindërit i ka pensionistë dhe pa ndihmën e tij e kanë të pamundur të mbyllin muajin.

“E njoh gjendjen shumë mirë. Të dy prindërit i kam pensionistë dhe pa ndihmën time, si shumica, e kanë të pamundur të mbyllin muajin. Por kanë shumë që nuk ndihmojnë dot. Është krim që ata të ushqehen vetëm 1 herë në ditë, vetëm se këta të babëzitur duan të marrin gjithçka për vete”- u shpreh kryetari i PD.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here