Wednesday, July 24, 2024
Home Koment Page 683

Koment

Të bashkohemi me njëri-tjetrin, të bashkohemi me Evropën

Nga Prof.Dr. Sali Berisha "Të dashur qytetarë dhe qytetare, shqiptarë të Shkupit, trevave shqiptare në Maqedoni,Shqiptarë dhe shqiptare në Kosovë, Shqipëri, Preshevë, Mal të Zi,...

Ideologjia, interesi kombëtar dhe gjeopolitika

Prof. dr. Pajtim Ribaj Ideologjia është një përmbledhje gjithëpërfshirëse dhe konsekuente idesh, me anën e së cilës një grup shoqëror krijon një botëkuptim. Termi u...

Shans i humbur apo i djegur?

Xhevat Mustafa Parë dhe analizuar nga dëmet dhe rrjedhojat politike, ekonomike dhe financiare, të tanishme dhe të mëvonshme, përcaktimi “humbje e shansit” duket dhe...

Jozefina Topalli bashkon shqiptarët

Bardhyl Londo Mund të duket një titull pak i çuditshëm, por e vërteta është se qarkullon, shpeshherë jo pa të drejtë, një thënie se është...

Për një plesht e djeg jorganin!

Halil RamaPër tekat e një njeriu të tërbuar Shqipëria i largohet sërish integrimit në Bashkimin Evropian. Tejet absurd preteksti i liderit të PS-së, duke...

Zbardhet biseda Clinton-Thaçi për çarmatimin e UÇK-së

Ruben AvxhiuDitën kur Ushtria Çlirimtare e Kosovës nënshkroi marrëveshjen për çarmatimin e saj, udhëheqësi politik i saj, Hashim Thaçi, mori një thirrje telefonike nga...

Qemal Bej Karaosmani: udhërrëfyesi i prijësit

Çelo HoxhaNë vjeshtën e vitit 1912 shtetet ballkanike ishin përfshirë në luftën që njihet si Lufta e Parë Ballkanike. Shqiptarët qëndruan asnjanës, me mendjen...

Te fundit