Mjeku i njohur shpjegon mënyrat se si merret koronavirusi…

0
8

Doktori i njohur, Arjan Harxhi i ftuar në Open në Top Channel foli për mënyrën se si merret koronavirusi. Ai tha se koronavirusi merret lehtësisht nga rrugët e frymëmarrjes.

“Çdo e keqe e ka një të mirë”. Këtë do ta argumentoj tani. Asnjëherë nuk ka pasur një interes kaq të madh dhe asnjëherë nuk i është kaq shumë vëmendje higjienës. E kam fjalën për ato 10 pikat që ka publikuar edhe Ministria e Shëndetësisë se si të mbrohemi nga koronavirusi- tha Harxhi.

Cilat janë rrugët që merret koronavirusi?- e pyeti Eni Vasili.

Koronavirusi mund të merret nëpërmjet rrugëve të frymëmarrjes. Pra me spërklat që dalin nga rrugët e frymëmarrjes mund të infektohesh- u përgjigj mjeku i njohur.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here