Ja kush është vendi i parë që autorizon konceptimin e bebeve nga tre prindër

0
252

Britania e Madhe është bërë sot vendi i parë që autorizon konceptimin e bebeve nga tre ADN të tre prindërve për të evituar transmetimin e një sëmundje vdekjeprurëse të trashëgueshme, pas miratimit nga Komiteti Etik Britanik.

“Është një vendim historik dhe jam i sigurt se pacientët, gati për të përfituar nga kjo teknikë, do të jenë të lumtur”, deklaroi presidenti i Autoritetit të Rregullimit të Asistencës Mjekësore për Mbrojtjen dhe Kërkimin në Embriologji, Sally Cheshire.

“Ne do të përparojmë me shumë kujdes”, theksoi ajo

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here