Standard.al

Një urim kryeministrit për varjen e Erjon Velise, nga Ylli Dylgjeri

0

I nderuar zoti Kryeminister,
Duke të uruar Vitin e Ri 2019, më pranoni dhe këtë pemë për të realizuar premtimi për varjen e Erion Velisë.
Gezuar!

Fotografia e Ylli Dylgjeri

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.