Jetë aliene?! Zbulimi i shkencëtarëve rrit mundësinë për përshtatshmëri në hapsirë

0
255

Një studim tregon se planetet me atmosferë të dendur mund të jenë shumë të përshtatshme për jetë.

Ekzoplanetet jashtë sistemit diellor kanë më shumë gjasa të mos jenë shumë të nxehtë apo shumë të ftohtë, nëse kanë një atmosferë me pluhur të trashë.

Pluhuri që rrethon planetet ruan ujin në atmosferë dhe nuk e lejon atë të ikë.

Ky zbulim i bërë nga kërkuesit e University of Exeter, rrit në masë dramatike numrin e planeteve që mund të jenë të përshtatshëm për jetë.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here