“Merr dhe Elisën dhe shko O Skendërbe’, Demalia: Nuk ta ka fajin Kina, as Lleshi i ngratë…

0
15

Nga Ilir Demalia

Doli prap KM veshgjati, duke sulmuar veshgjatësisht,

Median e opozitën duke folur kinezërisht!

Fajin kinezëria përsëri si dikur, “Koncert në fund të dimrit” të Ismailit ka prurë.

Bëj një largim,

O lartëmedhëria ynë veshgjatë,

Lagohu sa më parë se të tërë do bien rehat.

Nuk ta ka fajin Kina, as Lleshi I ngrate,

Po shteti I leshit që ke ngritur O Veshgjate!

Mos mallko tërë dynjanë,

O Veshgjati ynë,

Po mblidh mënd e kokës

Se je bërë gazi botës.

Merr dhe Elisën dhe shko O Skendërbe,

Në Anadoll, atje ku vëndin e ke!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here