Foto/ Protesta, zbulohen militantët e PS kundër studentëve të UBT, jo banorët…

0
25

Gjatë ditës së sotme studentët e Universiteti Bujqësor të Tiranës protestuan sërish në mbrojtje të fidanishtes ku kryejnë praktikën dhe kundër projektit të Bashkisë së Tiranës. Në shenjë revolte dhe protesta ata bllokuan aksin rrugor dhe qëndruan aty duke refuzuar agjendën e kryebashkiakut Veliaj, e cila parashikonte një takim në UBT. Ata e akuzuan Veliajn se nuk ka përmbushur asnjë nga premtimet që ju ka bërë studentëve duke filluar me kartën e studentit.

Por më pas situata u tensionua pas studentët u përballën me disa persona të cilët pretendonin se ishin banorë të zonës dhe kërkonin që shkolla të ndërtohet, pra projekti i bashkisë së Tiranës të ndërtohet. Ndër personat me të irrituar që kërkonte me insistim ndërtimin e shkollës ishte personi që ju shikoni në foto. Pra është thjesht një militant i Partisë Socialiste dhe në shërbim të kryebashkiakut Veliaj.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here