Kursimi  lekëve dhe mos marrja e një eksperti, sjellin rezultatin në foto

0
292

 

Ndërtimet në Shqipëri në shumë raste janë të pa strukturuara mirë dhe sjellin probleme të shumta. Këto ndërtime që janë bërë nga jo profesionistët dhe kanë bërë që estetika të zhduket, pasi shëmtia është mbizotëruese. Por disa nga ndërtuesit nuk janë kujdesur vetë për anën estetike, por për anën funksionale të ndërtimit. Një prej shumë ndërtuesve është munduar që me njohuritë që ai ka mësuar gjatë jetës dhe me dokumentarët që ka parë në televizor të ndërtojë vet një shtëpi. I bindur se mund t’ia dal që të ndërtojë një shtëpi shumë cilësore dhe të bukur, ai ka arritur që të përfundojë ndërtimin e nisur. Por duket se njohurit kanë qenë të pakta, pasi nga ana estetike, por edhe nga çdo gjë tjetër kjo ndërtesë nuk mund të quhet shtëpi. Nuk e dimë se nga është frymëzuar pronari i kësaj shtëpie apo projektuesi, por një gjë është shumë e qartë që ndërtimi është tepër “cilësor”, dhe duhet të bëhet shembull për të gjithë të tjerët.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here