Thursday, April 1, 2021
Home SUPLEMENTE

SUPLEMENTE

Kontrollet/ Cilësia e ushqimeve, AKU: Gjobiten 161 subjektet që nuk plotësonin kushtet e nevojshme

  Autoriteti Kombëtar i Ushqimit ka vijuar kontrollet në të gjithë vendin, për garantimin e sigurisë ushqimore. Me urdhër të Drejtorit të Përgjithshëm, brenda dy...

“Tjetër skandal me fabrikat jashtë standardeve, pijet në Shqipëri prodhohen dhe ambalazhohen jashtë kushteve higjieno sanitare, autorët në pranga”

Rastet e fabrikave të prodhimeve të skaduara dhe problematikat me cilësinë e ushqimeve  Cilësia e ushqimeve ka problematikat e saj në Shqipëri. Denoncimet të shumta,...

Flet ambientalisti/ Sazan Guri: Teknologjia me landfill me riciklim ka kosto më të ulët dhe rreziqe të mëdha

“Problem ngelet marrëdhënia e zgjedhjes së saj pa qytetarë dhe pa ekspert. Dhe problemi më i madh është marrëdhënia që krijohet me teknologjitë e...

Alarmi/ Shifrat shqetësuese, të rinjtë shqiptarë përdorin masivisht drogën

   “Në të gjithë Shqipërinë numri i personave që marrin trajtim për varësinë nga drogat është 800, prej të cilëve 719 marrin trajtim për varësinë...

Droga, llojet dhe pasojat e përdorimit të saj

Në Shqipëri përdoruesit e drogës po rriten me ritme të larta dhe moshat janë shumë të ndryshme. Por edhe pse të gjithë kanë dëgjuar...

Alarmi/ Shifrat shqetësuese, të rinjtë shqiptarë përdorin masivisht drogën

“Në të gjithë Shqipërinë numri i personave që marrin trajtim për varësinë nga drogat është 800, prej të cilëve 719 marrin trajtim për varësinë...

Cilësia e “lartë”/ Në mungesë të kondicionerit, urbanët e Tiranës ecim në dyer të hapura

Urbanët e Tiranës janë një problem që nuk është zgjidhur kurrë. Në kohë të ndryshme janë bërë investime të ndryshme të cilat...

Edhe autoshkollë dhe kabinë elektrike, çuditë e pafundme të Tiranës

Çuditë në Shqipëri janë të pafundme dhe çdo ditë dalin gjëra të reja që nuk ishin i imagjinuar më parë. Kemi parë që makinat...

Punimet jo cilësore në Tiranë në ndërtimin e rrugëve të reja, rezultati : puseta të thyera

  Në Tiranë problemet janë të shumta edhe pse administrata mundohet që të reklamojë punët e mira. Punimet në rrugët të ndryshme, por edhe...

Kursimi  lekëve dhe mos marrja e një eksperti, sjellin rezultatin në foto

  Ndërtimet në Shqipëri në shumë raste janë të pa strukturuara mirë dhe sjellin probleme të shumta. Këto ndërtime që janë bërë nga jo profesionistët...

Veshja ekstravagante/ Kur shkon në pishina me veshje të papërshtatshme, por do që të mos biesh në sy

Vera po mbaron, por shumë njerëz ende janë nëpër plazhe për të shijuar rrezet e diellit. Gjatë verës dikush shkoi në det, dikush në...

Pritja e turistëve/ Pogradeci i mbytur nga plehrat gjatë sezonit veror, por institucionet nuk i shihnin  

  “Menaxhimi i mbetjeve urbane mbetet një nga shqetësimet më të mëdha në të gjithë vendin, edhe pse fondet nuk mungojnë përsëri situata është shumë...

SHOWBIZ