Standard.al

“Serbët në panik”, momenti kur NATO iu bombardon caqet

0

Në prill të vitit 1999 avionët e NATO-s kanë bombarduar bazën famëkeqe të ushtrisë serbe në Prishtinë, e njohur edhe me emrin  “Korpusi i Prishtinës”.

Në video shihen ushtarët serbë, të cilët janë në panik, kur NATO ua bombardon caqet.

Gjithë rruga ishte mbushur me tym dhe serbët tashmë ndodheshin në vështirësi.

 

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.