Standard.al

Ja si duket shtëpia e Big Brother 9 (Foto)

0

Big Brother Albania është në prag të nisjes , shumë diskutime po behën për banoret të cilët do të përzgjidhen , por nga te gjithat kemi mësuar se moderimi do të bëhet nga Arbana Osmani.

Drama vazhdon në media flitet se në shtëpinë më të madhe në Shqipëri një ndër konkurrentët do të jetë dhe një serb , pos këtij kurioziteti flitet dhe si do jetë shtëpia e Big Brother Albania , do jetë një super luks apo do jetë më e thjeshtë se herave tjera.

Instagrami zyrtar i Big Brother Albania 9 ka publikuar një foto ku duket një pjese e shtëpisë, kjo qe do jetë shtëpia me e famshme ë Shqipëri

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.