Biznesmeni Gëzim Sallaku fiton betejën ligjore në Itali, rrëzohet “espulsi” i padrejtë i kuesturës

0
1

Gëzim Sallaku, biznesmen i njohur në Itali dhe president i ekipit “Darfo Calcio” ka arritur të fitojë betejën ligjore pas “espulsit” të padrejtë ndaj tij.

Sallaku jeton prej 20 vitesh në Itali dhe vendimi i padrejtë i kuesturës italiane u rrëzua përfundimisht nga gjykata e Apelit në Brescia e cila e lejoi biznesmenin t’i kthehet jetesës normale.
Gjykata vlerësoi se largimi i Sallakut nga djali i tij do të shkaktonte një traumë për të birin dhe një thyerje të bërthamës familjare.


 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here