Prej vitesh të lënë pas dore nga qeverisja e Rilindjes të cilët i duan votat e të ardhurve nga veriu për të ruajtur pushtetin

0
3
Drejtuesi politik i LSI, në Durrës, Shemsi Prençi, ka zhvilluar takimin e radhës me disa banorë nga zona të ndryshme, por që i bashkojnë problemet e infrastrukturës, kanalizimeve, përmbytjeve nga lumi Erzen dhe linjat e energjisë elektrike.
Postimi i plote
Ne Kullë-Sukth, me 90 -vjeçarin Hamdi Matmuja nga Pobregu i Kukësit dhe një grup banorësh të ardhur nga Kukësi e Dibra, të miqësuar si të ishin rritur bashkë, por që i bashkojnë problemet e infrastrukturës, kanalizimeve, përmbytjeve nga lumi Erzen dhe linjat e energjisë elektrike.
Prej vitesh të lënë pas dore nga qeverisja qendrore e vendore e Rilindjes, të cilët i duan votat e të ardhurve nga veriu për të ruajtur pushtetin, por nuk i përfaqësojnë dhe nuk u’a zgjidhin hallet.
Shemsi Prençi
LSI Durrës

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here