Zbulohet thesari i nazistëve me vlerë 1 miliardë euro, besohet se u gropos në ditët e fundit të Luftës së Dytë Botërore

0
183

Njëzetë e tetë tonë arë që besohet të kenë qënë pronë e nazistëve mund të jetë zbuluar në perimetrin e një pallati në Poloni, pasi vendodhja ishte përmendur në ditarin e një ushtari SS.

Kallëpet e arit, bizhutë dhe monedhat që mendohet të arrijnë deri në vlerën 1 miliardë euro, besohet se ndodhen ende në tokë, në rrënojat e një pusi të shkatërruar, në tokat përreth pallatit

Hochberg, pranë qytetit Wroclaw.

Kërkues nga institute ‘Polish-German Silesian Bridge Foundation’, të cilët pretendojnë se e kanë gjetur ditarin në një shoqëri masonike, shprehen se thesari është varrosur në ditët e fundit të Luftës së Dytë Botërore, së bashku me kufomat e dëshmitarëve.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here