“ Michael Jackson është vëllai im”. Motra, e vetmja që flet hapur për pedofilinë e tij!

0
16

62-vjeçarja LaToya është e vetmja që ka pranuar deri më tani pedofilinë e Jackson, ndërsa tregoi se paguheshin çeqe me shuma të mëdha për t’u mbyllur gojën familjarëve të të abuzuarve.

Një intervistë e 26 viteve më parë e realizuar për “MTV” ka dalë në dritë këto ditë në shtypin rozë. Protagoniste është motra e Michael Jackson, e cila pranon se nuk mund të heshtte më mbi një çështje që e ka shqetësuar prej vitesh. “Michael është vëllai im, e dua shumë, por nuk mundem dhe nuk do të jem bashkëpunëtore e heshtur e krimeve të tij kundër fëmijëve të vegjël dhe të pafajshëm. Nëse mbetem e heshtur atëherë do të thotë të ushqej fajin dhe poshtërimin që këta fëmijë ndjejnë dhe mendoj se është shumë e gabuar”, thotë LaToya në intervistën për MTV të publikuar në vitin 1993.Kjo intervistë mësohet se është regjistruar pas akuzave që bëri babai i 13-vjeçarit Jordy Chandler kundër legjendës së muzikës “pop”. “Tani ndaloni dhe mendoni për një sekondë dhe më thoni, çfarë bëri një 35-vjeçar që mori një djalë të vogël dhe qëndroi me të për 30 ditë? Dhe merr një djalë tjetër dhe qëndron me të për pesë ditë në një dhomë dhe nuk largohet kurrë nga dhoma? Sa prej jush janë 35 vjeç? Sa do të merrnin fëmijë të vegjël dhe të bënin këtë gjë? E dua vëllain tim, por është e gabuar. Unë nuk dua të shoh këta fëmijë të lëndohen”, thotë LaToya.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here