“Mashtrues ordiner”, vijojnë debatet mes Eglës dhe Julit: Ik mbushu, rri tre muaj pas fustaneve të grave

0
531

Juli dhe Egla vijojnë prej ditësh me ofendime të rënda ndaj njëri-tjetrit.

Juli: Një grua dembele, një grua prepotente, një grua pisllëk komplet, larg qoftë me pas një grua si ti në shtëpi.

Egla: U zgjove ti?

Juli: Një grua që lëshon mbathjet mes rrugës, lë pjatat atje, njeri që s’bën asnjë punë.

Egla: O mashtrues ordiner. O thashethemexhi, o që rri e kamuflohesh mbas njerëzve të tjerë, fol për vete, shih veten.

Juli: Egla ti komunikimin s’e ke, dështon me projektet e tua, s’di të pastrosh një herë. Do ta marësh Big Brother-in qyl, ti vjen dhe nuk thua mirëmëngjes.

Egla: Ik mbushu, mos të pafsha sytë, të të them ty mirëmëngjes, ti je një burrë që u qepesh grave në moral, që rri tre muaj pas fustaneve të grave, nuk bën asnjë punë dhe zgjohesh atëherë kur mendon se duhet dhe nxjerr fytyrën që ke.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here