Skemat bolshevike të kryeminstrit…

0
120

Problemi më i madh që ka sot kryeministri është të harrojë egon e t’ij, duhet t’i japë fund bolshevizmit. Të marrë përgjegjësitë dhe t’i përgjigjet kërkesave të studentëve.

Opozita nuk është përfshirë sepse kjo është protesta e studentëve. Por ne do të jemi mbështetësit më të medhenj të të drejtave të studentëve.

Vendi ka nevoj për njerëz të rinj, të drejtë që na i solli më së miri protesta e dhjetorit.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here