Sistem ‘What the fu*k’ ja mesazhet e shumtë nga protesta e studentëve…

0
330

‘Nëse ne quhemi ngelësa atëherë sistemi juaj është ‘What the fu*k’.

Ky është një nga ata mesazhet e shumtë që vjen nga protesta e studentëve, e cila ka hyrë në ditën e tretë të saj.

Mes ironisë studentët thumbojnë qëndrimin e kryeministrit Edi Rama për protestën e studentëve. Mes parullave të shumta, spikat dhe ajo ku shkruhet; ‘Ne jemi ngelësit’.

Image

Studentë të universiteteve publike në Tiranë, dhe jo vetëm i janë bashkuar sot protestës para Ministrisë së Arsimit, ku kërkojnë plotësimin e 3 kërkesave të tyre.

ImageImage

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here