Rama: Taksë dhe për banorët rreth Rrugës së Kombit, njësoj si ata të autostradës Tiranë-Durrës

0
119

Kryeministri Edi Rama ka theksuar në Kuvend se banorët e zonave ku kalon Rruga e Kombit nuk do të përjashtohen nga taksa e rrugës.  I vetmi përfitim ndryshe për ata do të jetë karta që do t’u jepet përdoruesve të shpeshtë, të cilët do të kenë një farë uljeje.

“Ministri ngriti një shqetësim për banorët e zonës, – tha Rama në Kuvend, duke iu referuar Gjiknurit. –  Nuk ekziston në asnjë vend të planetit përjashtimi i banorëve sepse ata janë përdoruesit! Po në autostradën Tiranë – Durrës, mos duhet të përjashtohen banorët?! Pra, i bie të përjashtohet e gjithë Shqipëria!

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here