Çiljeta më në fund e pranon që është në një lidhje

0
70

Çiljeta ka qënë e ftuar në emisionin “Zonë e Lirë” së bashku me doktorin e saj, që realizoi ndërhyrjen në gjoks. Ndër të tjera Çani e pyeti edhe nëse partneri i saj, ishte mërzitur për zvogëlimin e gjoksit. Për habinë e të gjithëve ajo u përgjigj se partneri nuk u shqetësua aspak, duke pranuar kështu në njëfarë mënyre se gjendet në një lidhje. Më pas ajo dhe Çani zbuluan se kishin bërë një pakt për të mos folur për këtë temë dhe ndaj kjo çështje u mbyll me kaq.
Po kush do të jetë fatlumi vallë?

Intervista do të vendoset kur të ngarkohet në kanalin zyrtar!