Shenjat se personi i vdekur është pranë jush dhe tenton të komunikojë me ju

0
145

Aroma e tyre Kur shpirti i personit të dashur është në afërsi, kjo mund të manifestohet në shumë mënyra. Një ndër më të shpeshtat është aroma e tyre specifike. Kjo mund të jetë aroma e tyre e parfumit, ushqimit të preferuar dhe kështu ata komunikojnë apo flasin me ju

Shfaqen në ëndrrat tuaja 

Të vdekurit shpeshherë na flasin, qartë, pikërisht në ëndrrat tona. Derisa flemë, mendja jonë është e hapur për botën shpirtërore, prandaj ua mundësojmë që të shfaqen në ëndrrat tona. Ëndrrat që përfshijnë të vdekurit dinë të jenë reale në mënyrë të pabesueshme. Kushtoni vëmendje domethënies së këtyre ëndrrave.

Ju zhduken gjëra

Nganjëherë mund të ndiheni thuajse keni humbur mendjen, kur një objekt që e keni lënë në një vend e gjeni në një tjetër vend. Ka mundësi që të vdekurit “tallen” me ne, ose kështu dëshirojnë ta tregojnë praninë e tyre.  Keni mendime të jashtëzakonshme Nganjëherë mund t’ju shfaqen mendime që nuk i ndjeni si tuajat, pothuajse dikush ka grabitur monologun e brendshëm. Kjo mund të jetë shenjë se personi i dashur që ka ndërruar jetë edhe më tutje është me ju.

Vizionet

Ndoshta vizionin e personit të dashur e shikoni në dhomë, apo në mendime, kur jeni krejtësisht zgjuar. Ata mund të shihen në mënyrë transparente, gjysmë të tejdukshme apo lëngjyra. Vizioni mund të vijë në formën e shfaqjes së fytyrës të personit në pasqyrë, në dritare.

Tingujt dhe muzika

Shenjë e sigurt nga ajo anë është kur të dëgjoni zërin e personit të dashur që ka ndërruar jetë, derisa thërret emrin tuaj në mënyrë “interno” – brenda kokës tuaj, apo nga “jashtë”. Muzika po ashtu është shenjë. Shenjat e muzikës mund të vijnë në këngë të veçanta në kokën tuaj.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here