Për një arsye të fortë, ky qen buzëshesh për 12 vite me radhë

0
48

Njerëzit sillen në mënyra të ndryshme me qentë Pitbull- disa i pëlqejnë vërtet, ndërkohë që të tjerë i kanë frikë. Por, Brinks, pitbulli i adhurueshëm ka buzëqeshjen më të ëmbël e të sinqertë që keni parë ndonjëherë – ai do ju përcjellë vetëm një ndjesi: gëzim!

Si shumë qenë të tjetrë, Brinks ishte i pastehë pasi pronarët e humbën atë.Një ditë, ai u ndesh me John dhe qenin e tij Demo.John nuk mund ta shihte Brinks në atë gjendje, kështu që i vuri si qëllim vetes që të gjente pronarët e tij.

Megjithatë, një muaj më vonë, John nuk e arriti synimin e tij, kështu që vendosi të kujdesej vetë për qenin.

12 vite pas kësaj, Brinks nuk ka pushuar së buzëqeshuri para njeriut që e shpëtoi nga jeta e mjeruar.

“Është diçka e mrekullueshme që ai buzëqesh kur çdo gjë shkon mirë, tamam si një njeri” shprehet John.

https://www.instagram.com/p/BH7yuYAAb9n/?taken-by=smilingbrinks

https://www.instagram.com/p/BHqBpXZA6Eh/?taken-by=smilingbrinks

https://www.instagram.com/p/BGZOt3MIDKG/?taken-by=smilingbrinks

https://www.instagram.com/p/BDg41tAoDGL/?taken-by=smilingbrinks

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here