10 gjërat që burrat kërkojnë te gratë

0
59

gruja2-259x300Gruaja ideale nuk ekziston, por nuk ka asgjë të keqe që një mashkull të ëndërrojë për të. Burrat shohin ndonjëherë ëndrra me sy hapur, duke imagjinuar në mendjen e tyre gruan e përsosur, si nga ana fizike ashtu edhe në karakter.

Ja cilat janë 10 gjërat që burrat kërkojnë te një grua.

 

  1. Sytë me ngjyrë të hapur

Sipas një sondazhi të kryer nga francezja “Journal de femmes”, tek 900 lexues të saj, sytë janë komponenti fizik më tërheqës. 40 për qind e të intervistuarve preferojnë sytë, sidomos ata me jeshilë ose blu, 3 për qind preferojnë zërin e ëmbël, 6 për qind flokët, 15 për qind fytyrën në total dhe 21 për qind fokusohet te dhëmbët dhe buzëqeshja.

 

  1. Ëmbëlsia

Gjithnjë sipas sondazhit në fjalë, ëmbëlsia është më e votuara, ndërsa inteligjenca vjen në vend të dytë. Humori i një vajze apo gruaje zë vendin e tretë… kjo ndoshta se zakonisht batutat duhet t’i bëjnë meshkujt!!!

 

  1. Bukuria dhe format

Një vajzë tepër e dobët nuk është më një mit. Sipas “L’Internaute”, në 2 mijë meshkuj të pyetur, 45 për qind e të intervistuarve lënë kokën pas femrave të mbushura.

 

  1. Truku dhe look-u

Meshkujve u pëlqen edhe gruaja që mbahet shumë. E veshur me taka të larta, me gurë të çmuar nëpër duar, janë detaje që e bëjnë të duket më bukur një grua. Meshkujt preferojnë gruan e kuruar, që kujdeset për veten dhe nuk e lë pas dore.

 

  1. Detaje jo të zakonta

Meshkujt dhe femrat pëlqejnë detajet jo të zakonta që e bëjnë të veçantë një person. Kështu, nëse ka një legen disi të çuditshëm, nëse ka sy shumë të mëdhenj, nëse ka piercing… këto janë detaje që tërheqin vëmendjen.

 

  1. Perfeksioni e ka emrin Kelly Brook

Sipas studimeve. Kelly Brook është gruaja e përsosur, e bukur, aktore dhe modele e suksesshme. Duke u përqendruar në disa kritere si flokët, forma e fytyrës, distanca e syve, forma e vetullave, masa dhe format, Brook rezulton gruaja e përkryer.

 

  1. Në Paris eleganca, në Romë e Barcelonë sensualiteti

Sipas një anketimi kryer online nga Harris Interactive per ‘Meetic’, tek 5090 të rritur në Francë, Gjermani, Spanjë, Britani të Madhe dhe Itali, gruaja evropiane pëlqehet për motive të ndryshme. Francezët e pëlqejnë gruan elegante, ndërsa spanjollet dhe ato italiane pëlqehen për humorin, joshjen dhe ëmbëlsinë.

 

  1. Flokë të errët, joshje e padiskutueshme

Nëse një vajzë apo grua ka sy ngjyrë të çelët, por lëkurën të zeshkët dhe flokë të errët, atëherë joshja është e padiskutueshme. Sipas një sondazhi të kryer, 53 për qind e meshkujve pëlqejnë jashtëzakonisht shumë Monica Bellucci-n dhe flokët e saj të jashtëzakonshëm.

 

  1. Flokë të bukur, sepse ju vleni!

58 për qind e meshkujve të intervistuar pëlqejnë gruan me flokë të gjatë, sepse ky është një instrument joshjeje. Ndërsa flokët e mbledhura bisht kali, u pëlqejnë vetëm 9 për qind të meshkujve.

 

  1. Marrja e iniciativës

Kohët kanë ndryshuar dhe 60 për qind e meshkujve duan që të jenë gratë ato që marrin iniciativën.

 

 Dashuria mposht gjithçka negative

Seksi është njëra ndër teknikat më efikase dhe më të këndshme për uljen e stresit dhe për shërimin e anktheve. Gjatë seksit sekretohet endorfina, hormoni i lumturisë, që shpjegon ndjenjën se pse njerëzit pas aktit seksual janë aq të lumtur.

Çoni dashuri kur ju pushtojnë mendimet e errëta dhe brengat, provoni t’i mposhtni kështu, krijoni një listë me gjërat që më së shumti ua keni frikën. Mendojeni nëse gjërat që me të vërtetë ua keni frikën mund të ndodhin në realitet.

Pyetni veten çfarë mund të bëni dhe ndërmerrni hapa konkretë. Përsëritjani vetes suaj se me brenga asgjë nuk mund të ndryshoni, ato vetëm sa ju dërmojnë. Më mirë do të ishte që forcën tuaj ta ruani për t’u ballafaquar për sfidat e vërteta në jetë. Identifikojini brengat.

Nëse ju mundojnë akthet, drejtojuni ekspertit për ndihmë. Kjo gjithsesi do t’ju ofrojë ndjenjën e kontrollit mbi jetën tuaj, përderisa vetëm kjo ndjenjë ndihmon në mposhtjen e ankthit. Shkoni në psikoterapi, bashkojuni në përkrahjen e njerëzve që vuajnë nga ankthi, shkoni në palestër, ndryshoni stilin e jetës suaj, ndërmerrni gjithçka që është në mundësitë tuaja. Hidhuni në aksion. Duket e vështirë, por është e thjeshtë. Posa t’ju kaplojë frika, mendimet negative dhe brengat joreale, mendoni në diçka pozitive. Mbyllni sytë, duke menduar veten tuaj në një plazh të bukur, përplot valë të detit, rrezet e diellit në trupin tuaj Menjëherë do të ndieni lehtësim.

Nëse për një moment ia dilni t’i largoni mendimet e errëta dhe negative, do të ndiheni shumë më mirë. Ndjenja se mund t’i mbizotëroni ndjenjat tuaja më së shumti ndihmon. Mendoni pozitivisht. – Ankthi është përgjigjja në stresin e grumbulluar. Nuk mund të shërohet brenda një nate e as pa ndihmën e ekspertit, por ekzistojnë teknika të ndryshme që mund t’i ndihmoni vetes suaj – theksojnë ekspertët dhe zbulojnë gjashtë mënyra për zbutjen e anktheve. Pandërprerë prisni të ndodhë diçka e tmerrshme, ju kanë pushtuar frikë joreale, mendoni se jeta është e rrezikshme, frikësoheni se do ta humbisni kontrollin mbi veten tuaj”. Nëse ndiheni kështu, jeni në ankthe. Çfarë është ankthi dhe si të tejkalohet, tregojnë terapeutët me përvojë në lëmin e shërimit të një dukurie si kjo. rrezikshme, frikësoheni se do ta humbisni kontrollin mbi veten tuaj” Nëse ndiheni kështu, jeni në ankthe. Çfarë është ankthi dhe si të tejkalohet, tregojnë terapeutët me përvojë në lëmin e shërimit të një dukurie si kjo.

– Ankthi është përgjigjja në stresin e grumbulluar. Nuk mund të shërohet brenda një nate e as pa ndihmën e ekspertit, por ekzistojnë teknika të ndryshme që mund t’i ndihmoni vetes suaj – theksojnë ekspertët dhe zbulojnë gjashtë mënyra për zbutjen e anktheve.

 

Mendoni pozitivisht

Duket e vështirë, por është e thjeshtë. Posa t’ju kaplojë frika, mendimet negative dhe brengat joreale, mendoni në diçka pozitive. Mbyllni sytë, duke menduar veten tuaj në një plazh të bukur, përplot valë të detit, rrezet e diellit në trupin tuaj. Menjëherë do të ndieni lehtësim. Nëse për një moment ia dilni t’i largoni mendimet e errëta dhe negative, do të ndiheni shumë më mirë. Ndjenja se mund t’i mbizotëroni ndjenjat tuaja më së shumti ndihmon.

 

Hidhuni në aksion

Nëse ju mundojnë ankthet, drejtojuni ekspertit për ndihmë. Kjo gjithsesi do t’ju ofrojë ndjenjën e kontrollit mbi jetën tuaj, përderisa vetëm kjo ndjenjë ndihmon në mposhtjen e ankthit. Shkoni në psikoterapi, bashkojuni në përkrahjen e njerëzve që vuajnë nga ankthi, shkoni në palestër, ndryshoni stilin e jetës suaj, ndërmerrni gjithçka që është në mundësitë tuaja.

 

Identifikojini brengat

Kur ju pushtojnë mendimet e errëta dhe brengat, provoni t’i mposhtni kështu, krijoni një listë me gjërat që më së shumti ua keni frikën. Mendojeni nëse gjërat që me të vërtetë ua keni frikën mund të ndodhin në realitet. Pyetni veten çfarë mund të bëni dhe ndërmerrni hapa konkretë. Përsëritjani vetes suaj se me brenga asgjë nuk mund të ndryshoni, ato vetëm sa ju dërmojnë. Më mirë do të ishte që forcën tuaj ta ruani për t’u ballafaquar për sfidat e vërteta në jetë.

 

Çoni dashuri

Seksi është njëra ndër teknikat më efikase dhe më të këndshme për uljen e stresit dhe shërimin e anktheve. Gjatë seksit sekretohet endorfina, hormoni i lumturisë, që shpjegon ndjenjën se pse njerëzit pas aktit seksual janë aq të lumtur.