Andi Bejtja: Duam mjek, mësues, gurabie të “Kohës së Enverit”

0

Analisti dhe gazetari Andi Bejtja ka reaguar ndaj falenderimeve që për 7 mars i drejtohen mësuesve në kuadër të festës së tyre.

Loading...

“Falenderimet për 7 mars

Shikoj sot personazhe të ndryshëm që urojnë dhe falenderojnë mësuesit, por nënvizojnë ” falenderoj zyshen time në kohën e komunizmit, vetëm atëherë kishte zysha të vërteta….” Nuk shoh nga të rinjtë e pas 90 tës të ketë atë lidhje emocionale që patëm me mësueset para viteve 90.

Dhe kur shikojmë që për të vlerësuar një produkt instiktivisht themi ” sallam si i kohës Enverit”, ” gurabie si e kohës Enverit” apo ” mjek apo mësues i kohës Enverit”:  këtu duhet të mendohemi gjatë për gjithë këto 27 vite…”, shkruan Bejtja.

Loading...

Lini nje pergjigje