Standard.al

Video/ Angli, këndon në rrugë si në Opera, këngëtari magjeps me “I dreamed a dream”

0

Prej disa ditësh përdoruesit e rrjetit social janë çmendur për këtë të ri me një zë të jashtëzakonshëm.

 

 

Emri i tij është Matt Bond, 28 vjeç dhe është një aktor i Royal Academy of Music në Angli.

Disa ditë më parë ai ka performuar buzë një rruge në Staffordshore, nën ritmin e ‘I dreamed a dream’.

Një kalimtar ka filmuar interpretimin e tij dhe ka publikuar videon në Facebook.

Klipi ka arritur më shumë se 350 mijë shikime në vetëm 5 ditë: ’Më pëlqen të performoj në rrugë edhe pse jam një profesionist. Mendoj që është e rëndësishme të jesh në gjendje të bësh për vete njerëzit në rrugë njësoj si në skenë’, ka shpjeguar artisti.

blob:https://video.repubblica.it/9b5f492b-0aed-4700-a8c5-37299f788d59

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.