Standard.al

Trump: Sulmet ndaj komunitetit hebre janë të tmerrshme

0

Presidenti amerikan, Donald Trump, ka dënuar dhjetëra kërcënime të bëra javëve të fundit, ndaj qendrës së komunitetit hebreje në SHBA.

“Ne do ta luftojmë fanatizmin, jo-tolerancën, urrejtjen dhe të gjitha format e saj të shëmtuara”.

“Kërcënimet anti-semite ndaj komunitetit tonë hebre janë të tmerrshme dhe të dhimbshme”, ka thënë Trump gjatë vizitës së tij në një muze afro-amerikan në Washington.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.