Standard.al

Djali ngec në ashensor me vajzën muslimane, ja si e ndihmon ajo (Video)

0

Video, pjesë e filmit me metrazh të shkurtër “Behind The Walls”, tregon situatën kur një djalë ngec në ashensor me një vajzë myslimane të mbuluar me burka.

Situata sfidon paragjykimet raciste etnike të shoqërisë perëndimore dhe inkurajon paqen midis kulturave, shkruan standard.al.

A duhet që diferencat kulturore ta triumfojnë mbi dhembshurinë? A duhet që dhembshuria të triumfojë mbi diferencat kulturore?

Cila është më e rëndësishme për tu përkrahur?

Shihni videon:

https://www.youtube.com/watch?v=N5IjInYNw3A

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.