Standard.al

FOTOT/ Në këtë vend punojnë nudo. Dhe e kanë një arsye!

0

Asnjë rrobë, madje as të brendshme.

Kështu kanë vajtur dhjetra të rinj në punë, në Bjellorusi.

Gjithçka ka ndodhur pas një deklarate të presidentit të këtij vendi, Aleksandër Lukashenko.

Gjatë një fjalimi, ai kishte thënë “zhvillim” dhe “punë”.

Por, fjalën “zhvillim” nuk e ka thënë si duhet, dhe shumë e kanë interpretuar si “zhveshje”.

Për këtë arsye, këta të rinj janë shfaqur në mënyrë provokuese pa rroba në punë.

nudo-1 nudo-2 nudo-3 nudo-4 nudo-5

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.