Standard.al

Mbeten me kokë varur pë 20 minuta 30 persona në Alton Towers

0

Ndodhi edhe një dramë e re në Alton Towers, pasi që aty u prish njëra nga slitat ajrore të parkut të lojërave. Hekurudha ajrore u ndalua përkohësisht  pasdite e sotme me rreth 300 njerëz në ajër për 20 minuta.

Pasagjerët janë dëgjuar duke ulëritur  dhe  kërkuar ndihmë, teksa kishin ngecur të mbërthyer në kodrën e parë.

Air Galactica u ndal  këtë pasdite dhe ka ngecur sapo kishte nisur udhëtimin. Besohet qëshak mund të jenë  edhe përmbytjet. Një anëtar i stafit është parë teksa ngjitej për të siguruar njerëzit që po udhëtonin, pasi ishte rikonstrukturuar dhe rihapur në mars.

Zyrtarët në Alton Towers thanë se tashmë ajo është mbyllur. Ne ishim duke qëndruar poshtë kur ndaloi lëvizja dhe të gjithë pasagjerët ishin duke ulëritur dhe qarë, ata dukeshin të tmerruar tha Kate Smythe e cila ishte pranë me familjen e saj.

Udhëtim ka qënë 20 metër i  lartë dhe ishte i njohur më parë si Air dhe ka qënë i përfolur në këtë zonë. Muajin e kaluar Slita Smiler në Alton Toëers është rihapur pas 9 muajsh që ka qëndruar e mbyllur si pasojë e aksidentit të dy të rinjve që iu shkëputën këmbët dhe disa të tjerë u plagosën.

"AIR"  The Worlds First Flying Rollercoaster at Alton Towers, England.

PIC BY GEOFF ROBINSON PHOTOGRAPHY 07976 880732. Best quality available picture shows the Air Galactica ride at Alton Towers stuck on Monday afternoon,May 2nd.   Riders were heard screaming and shouting for help after they got stuck upside down for half an hour on a new Alton Towers roller coaster today (Mon). Twenty eight people were left hanging upside down after Air Galactica ground to a halt at the top of the first loop at around 2pm. A member of staff had to climb up to comfort them and calm them down after the rollercoaster, which opened in March, broke down during a heavy rain shower. Staff eventually managed to re-start the rollercoaster and bring the riders back down to the ground. Officials at Alton Towers told visitors the ride had been "flooded" and it is now closed.

PIC BY GEOFF ROBINSON PHOTOGRAPHY 07976 880732.  Picture shows the Air Galactica ride at Alton Towers after it reopened this afternoon May 2nd. Earlier in the day it got stuck at this point for 30 minutes with people trapped.   Riders were heard screaming and shouting for help after they got stuck upside down for half an hour on a new Alton Towers roller coaster today (Mon). Twenty eight people were left hanging upside down after Air Galactica ground to a halt at the top of the first loop at around 2pm. A member of staff had to climb up to comfort them and calm them down after the rollercoaster, which opened in March, broke down during a heavy rain shower. Staff eventually managed to re-start the rollercoaster and bring the riders back down to the ground. Officials at Alton Towers told visitors the ride had been "flooded" and it is now closed.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.