Rama – Veliaj dy kanibalët e korruptuar antikulturë, që shkatërruan Teatrin!

0
62

Nga Petrit Vasili:

Në 17 maj 2020 plot kater vjet më parë Agjencia evropiane për mbrojtjen e trashëgimisë “Europa Nostra” shkruante:

“Ditë e trishtuar për trashëgiminë kulturore në Shqipëri dhe Evropë. Ditë e trishtuar për demokracinë dhe sundimin e ligjit në Shqipëri dhe në Evropë. Herët në mëngjes, autoritetet shqiptare arrestuan aktivistë të shoqërisë civile dhe filluan prishjen e Teatrit Kombëtar në Tiranë”.

Rama dhe Veliaj janë dy kokat e të njëjtës monstër korrupsioni që shqyen Teatrin dhe çdo vlerë të trashëgimisë kulturore në Tiranë.

Rama dhe Veliaj janë njëlloj të korruptuar deri në palcë diferencën e bën vetëm sasia e qindra milion eurove që vjedhin.

Rama, Veliaj janë dy anë të së njëjtës monedhë të korrupsionit të shfrenuar mafioz, që rrëmben e vjedh çdo gjë.

Rama, Veliaj janë njelloj dy llafazanë bajatë, vulgarë dhe absolutisht shkollepakë.

Rama, Veliaj janë njëlloj urryes të kulturës, traditës, trashëgimisë kulturore.

Rama, Veliaj janë njëlloj përgjegjës për krimin e shkatërrimit të Teatrit Kombëtar.

Rama, Veliaj janë njëlloj përgjegjës para ligjit që në kulmin e pandemisë në 17 maj të 2020 si kafshë u vërsulën mbi mbrojtësit e Teatrit dhe shembën ndërtesën e Teatrit Kombëtar.

Rama, Veliaj janë njëlloj përgjegjës përpara Europës pasi shpërfillen me arrogancën kerkesën e saj për mos shembjen e Teatrit.

Rama, Veliaj janë njëlloj kanibalë antikulture kur Teatrin e kanë zhytur në një kapanon që quhet Turbina dhe që ishte ngritur për eksperimentim hidrocentralesh e jo për Teatër.

Rama Veliaj janë njëlloj përgjegjës përpara ligjit sepse shkatërruan Teatrin se gjoja nuk ju priste puna dhe u bënë katër vjet ku s’ndërtuan asgjë.

Rama, Veliaj janë njëlloj përgjegjës për dhunimin e moszbatimin e vendimit të Gjykatës Kushtetuese për Teatrin.

Ndaj betejë, ndaj të dyve si mamuthët njëlloj të zinj të grabitjes, vjedhjes dhe shkatërrimit të Tiranës dhe të gjithë Shqipërisë.

 

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here