Mashtrim dhe falsifikim dokumentesh, arrest me burg për ish-drejtuesin e Kadastrës së Gjirokastrës

0
132

Gjykata e Gjirokastrës ka dhënë masën e arrestit me burg për Florian Taçin, ish drejtues i hipotekës së Gjirokastrës.

Arrest me burg është vendosur edhe për Alban Memishaj, ish-specialist e kësaj drejtorie.

 

Shkalla e parë e gjyqësorit  në Gjirokastër vendosi që Taçi dhe Memishaj të vuajnë ditët  e paraburgimit në Burgun e Sigurisë së lartë në Bënçë të Tepelenës. Seanca e sotme e vlerësimit të masës  së arrestit ka zgjatur një ore e gjysmë.

 

 

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here