Avokati Altin Goxhaj: Sot u prezantuan dy modele, një në Washington e një në Tiranë!

0
1

SKANDALI: SOT U PREZANTUAN 2 MODELE, NJË NË WASHINGTON DHE NJË NË TIRANË:
? SOT QË ??TRUMP?? NXORRI SPOTIN E RI,
KU THEKSONTE MODELIN E TIJ TË LIRISË KUNDËR KARANTINËS DHE IZOLIMIT SIPAS LIBERALËVE TË SOROS
? DEL PIKËRISHT ?️‍?LYLI I SOROS?️‍? NË INTERVISTË DHE PARAQET MODELIN E TIJ SI KRYEMINISTËR I ASHPËR QË
DO NA MBYLLTE EDHE TANI NË KORRIK NË KARANTINË TË GJITHËVE QË TË NA SHPËTONTE NGA KARAVIRUSI!!!

Pikërisht sot që Presidenti Donald J. Trump nxorri spotin e ri të fushatës ku thekson modelin e tij e të lirisë përballë karantinës, izolimit, distancimit dhe maskave që kërkojnë Biden dhe liberalët e Soros,
pikërisht po sot Luli Basha i Soros dha (Zonë e Lirë te Arjan Çani) deklaratën e tmerrshme se po të ishte kryeministër nuk do të ishte kaq liberal sa Rama por do të ishte një Kryministër i ashpër që do ti mbyllte të gjithë brenda edhe tani në Korrik (sps kështu i kishin thënë miqtë e tij në Angli, Gjermani madje dhe Izrael),
por sa Kryeministër i ashpër aq edhe i drejtë do të ishte sepse do tu jepte të gjithëve edhe gavetën e groshës që të hanin mirë në burgun shtëpiak pasi do u ndante pagat e skllevërve jo si Rama!

Në fakt, s’ka faj, përderisa rrethohet gjithë ditës nga një masë skllevërish të tipit lulzimsa, luldhimsa dhe lulqima, me gavetë në dorë dhe lugë në brez që u gërthasin zorrët nga uria 7vjeçare kujton se Shqipëria përbëhet veç nga 7000 skllevërit e tij që e votuan në 22 Korrik 2017 (duke falsifikuar votat sikur ishin 60 mijë, njësoj si Rama me rilindistët e tij në çdo zgjedhje se nga e njëjta mitër e Soros jan pjellë të dy) kur shiti Zgjedhjet e Parlamentare!
Shikjojeni vetë spotin e ri të Trump dhe krahasojeni me intervistën e prezantimit të Lylit si Kryeministri i ashpër që do na mbyllte të gjithë brenda.. Dhe ju kujtoni se doli pikërisht sot rastësisht..

Ndaj na duhet një Opozitë e Lirisë dhe Njerëzve të Lirë dhe jo një Opozitë Kuislinge e Soros dhe e disa mijëra skllevërve me gavetë në dorë dhe lugë në brez, na duhet një Opozitë e Re Sovraniste dhe Patriotike sipas frymëzimit trumpist dhe jo sipas modelit Soros që përdor Rilindjen dhe Opozitën Kuislinge për realizimin e Axhendës Soros për Rrënimin, Falimentimin dhe Shpopullimin e Shqipërisë: i tillë është @Koalicioni Për Shqipërinë

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here