Kreu i shtetit: Ky vit shënon 70-vjetorin e NATO-s, do të respektojmë premtimin e dhënë për rritjen e investimeve…

0
93

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka reaguar nepermjet nje statusi ne Facebook mbi  70-vjetorin e NATO-s.

Postimi i plote

Ky vit shënon 70-vjetorin e NATO-s, si dhe 10-vjetorin e anëtarësimit të Shqipërisë në Aleancë.
E kuptojmë fare mirë se çfarë kërkohet dhe ç’do të thotë të jesh pjesë e një familje të themeluar mbi parimet e sigurisë, lirive dhe demokracisë.
Ne do të respektojmë premtimin e dhënë për rritjen e investimeve për mbrojtjen, si një angazhim të vendosur mbi lidhjen tonë Trans-Atlantike. #WeAreNATO ??

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here