Zero ndërtime në Tiranë! Bllofi i Veliajt dhe premtimi i fushatës elektorale 2015

0
164

Kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj në fillimet e fushatës dhe premtimet madhështore për “lulëzimin” e Tiranës, ndërkohë që ka ndodhur e kundërta e premtimeve të dhëna. Rikujtojmë zotimet e fushatës zero ndërtime sipas tij por në fakt, rezulton premtim i pambajtur.

Zero ndërtime në Tiranë
– Erion Veliaj, premtim i fushatës elektorale 2015

Fotografia e Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here