Supermarketi “Krimet e Rënda” E papritur…A mos vallë Zonjë Prela është menaxhere shitjesh?!

0
7

Nga Flamur Vezaj

Sot në analizën vjetore për vitin 2018, të Prokurorisë së Krimeve të Renda, Prokurorja e Përgjithshme e Përkoheshme, ka konkluduar se “Krimet e Rënda” janë shndërruar në supermarket! Është kjo në fakt çudia e radhës, por e thënë nga Njëshi i organit të akuzës normalisht që zë vend. Nuk tregon arsyet e këtij shndërrimi nga Prokurori në Supermarket, por e bindur Arta Marku ka shënjestruar sot prokuroret e krimeve te renda.

Sa e vlefshme eshte qe prokuroria qe lufton korrupsionin dhe krimin e organizuar te etiketohet si supermarket, vetem PPP ja e zgjedhur ne mes flakesh, e di. Zonja PPP keta prokurore hetojne prej shume vitesh krimin e organizuar dhe ne menyre te cuditshme me ardhjen e mikeshes tuaj Donika Prela u kthye ne supermarket?!

A mos valle Zonje Prela eshte menaxhere shitjesh?!

P.S: Ne vemendje te KM ky percaktim, qe te dergoje tatimoret per kontroll te supermarketi “Krimet e Renda” per faturen tatimore. Nuk_ia_mbyll_gojen_medias_PPP

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here