Grushti i shtetit, të shtëna armësh mes ushtrisë dhe policisë

0
168

Gazetari që vepron në Turqi, Diego Cupolo ka njoftuar përmes Twitterit se në Ankara ka të shtëna armësh.

“Në Ankara dëgjohen të shtëna të artilerisë së rëndë. Njerëzit po bërtasin. Dy autobusë ushtarakë janë pranë televizionit shtetëror”.

Ai gjithashtu raporton se të shtëna janë shkëmbyer në mes të policisë dhe ushtrisë.

Ushtria turke më herët ka konfirmuar se “ka marr nën kontroll” shtetin.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here