Standard.al

Prej 17 vitesh jeton në SHBA, ja si duket sot aktorja Pavlina Mani!

0

Të gjithë e kemi njohur në filmat shqiptarë dhe gjithmonë ka qenë një aktore shumë e dashur për publikun.

Fjalën e kemi për Pavlina Manin e cila prej 17 vitesh jeton në SHBA.

Së fundmi gazetari Dalip Greca ka bërë një vizitë në shtëpinë e tyre, dhe ka postuar disa foto.

“Sot paraditë, së bashku me Veiz Belliun, ishim mysafirë të mirëpritur tek miqtë tanë të mirë, artistët e shquar Pirrro Mani dhe Pavlina Mani, që jetojnë në Harrison, New York.

Na pritën sic dijnë ata, me bujari dhe ngrohtësi.

Biseduam për më shumë se dy orë për artin, historinë, skenën, fare pak për politikën, nuk ia vlen të humbësh kohë me të.

Pavlina ndërkohë e shtroi tavolinën që në krye të herës. Faleminderit miq!”, shkruan Greca.

Image

Image

Image

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.