Standard.al

Analistët “tallen keq” me Rudina Hajdarin në emision!!!

0

Në studion e Open ka pasur debate të forta mes të ftuarve, në bisedë e sipër Rudina Hajdari i ka kërkuar panelit që të jenë më të kujdesshëm me deklaratat e tyre për edhe nga pesha që fjala e tyre ka te publiku.

Por analisti Baton Haxhiu ka reaguar direkt dhe ka thënë: “Nuk më mban dot njeri ligjëratë morale si të sillem në studio.
Nuk pranoj moralizime se çfarë duhet të them në panel apo sjellje, e mbaj përgjegjësinë për atë që them, prandaj të lutem mos më thuaj çfarë duhet të bëjë në studio”.

Ndërsa analisti Bushati ka zgjedhur ironinë duke thënë: Ju përgëzoj për rezistencën ndaj regjimit në parlament!

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.