Standard.al

Risi në WhatsApp! Çfarë ka ndryshuar?

0

Çdo përdorues WhatsApp tashmë do të ketë tre opsione për të kontrolluar kështu  nëse dikush do t’ju bëjë pjesë të një grupi apo jo. Opsionet janë “askush”, “kontaktet e mia”, ose “çdo person”.

WhatsApp nga sot ka adhur me risi të reja.  Tashmë askush nuk mund t’ju bëjë pjesë të grupeve të ndryshme pa marrë më parë aprovimin tuaj.

Shpesh futja në grupe të ndryshme pa marrë aprovimin e përdoruesit konsiderohet e bezdisshme, e prej kësaj konsiderate është marrë dhe ky vendim nga drejtuesit e WhatsApp, duke sjellë kështu risinë e radhës.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.