Standard.al

Zgjedhjet në PD/ Mbërrijnë kutitë e para për numërim në Tiranë

0

Afati zyrtar i përfundimit të votimeve për zgjedhjen e kryetarit të PD ka përfunduar.

Pas mbylljes së votimit në 68 degët e Partisë Demokratike në Shqipëri, të gjitha kutitë e votimit po drejtohen Tiranës.

Aktualisht kanë ardhur kutitë nga Peqini dhe Shijaku, shkruan standard.al.

Nuk do të fillojë numërimi, pa ardhur të gjitha kutitë në Tiranë, në selinë qendrore të Partisë Demokratike.

 

vijon…

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.