Standard.al

Roza Lati kalon kufijtë: Kush është Tani tek Myslum Shyri që e shan këngëtarja nga nëna?

0

Roza në  postime në Instagram na ka njohur me shumë raste pë kafshët në nevojë apo ndihmën që iu ka dhënë atyre.

Dhe pikërisht situata e fundit që i ka ndodhur ka të bëjë me kafshët. Teksa ka vizituar një dyqan kafshësh në Myslym Shyr  është tronditur nga ajo që ka parë aty. Kafshë që mbaheshin për tu shitur dhe që ishin në gjëndjen më të keqe të mundshme. 28 vjeçarja bëri shembull një qenush i cili ishte gati duke u verbuar dhe nxirrte shkumë nga goja, pasi pronari i dyqanit e kishte pushuar nga puna veterinerin dhe kafshët ishin në mëshirën e fatit.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.