Standard.al

Të bukur, të pasur dhe me shumë followers në rrjetet sociale (Foto)

0

Janë të rinj, të bukur dhe të pasur. Nuk është çudi që ky çift nga Kalifornia ka kaq shumë ndjekës në rrjetet sociale.

Miliona njerëz ndjekin në Instagram dhe Tumblr çiftin Jay Alvarrez dhe Alexis Rene.

Ata janë të rinj, të bukur, por edhe të pasur dhe kanë mundësi të bëjnë realitet aventurat e tyre në vende të ndryshme të botës.

Nga fotot më poshtë e kuptoni pse janë kaq të famshëm.

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.