Standard.al

Këto pamje industria e mishit nuk do donte kurrë që ju t’i shihni

0

Këto pamje shokuese tregojnë mënyrën çnjerëzore se si trajtohen zogjtë e porsalindur në pulari. .

Dita e parë e jetës së tyre është një tmerr, ato procesohen sikur janë copa mishi.

Zogjve më të dobët iu këputet koka, të mbijetuarit shkojnë më pas në pulari dhe rriten derisa bëhen gati për konsum.

Video është regjistruar në mënyrë sekrete nga një grup i të drejtave të kafshëve.

 

Leave A Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.