“Gardianët e bunkerit” censurojnë deputetët e Partisë Demokratike!

0
141

Nga Tritan Shehu/

“Gardianet e bunkerit” censurojne deputetet e Partise Demokratike!
Shqiperia ka nevoje per nje PD te hapur e te bashkuar, gje qe po ndodh.
Sepse deputetet e saj jane ne themel te perpjekjeve per normalizimin e aktivitetit te grupit tone parlamentar, si nje mesazh per te gjithe PD.
“Gardianet” e tmerruar nga ky proces nuk mund te ndalojne kurre keto zhvillime dhe as te prekin sovranitetin e deputeteve.
Deputetet e PD duhet t’i paraprijne ketij procesi, tmerrues edhe per rregjimin.
Zeri i tyre nuk mund te shuhet!
Dhe Bunkeri i fundit ne Shqiperi eshte drejt fundit te tij.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here