“Mos shkoni te mjeku, kemi produktin çudibërës”, ja si faqet online abuzojnë me ilaçet (Video)

0
109

Tregtimi i ilaçeve online, përtej mashtrimit shkon edhe më tej duke rrezikuar jetën e qytetarëve. Një prej faqeve online, përdor logon e Organizatës Botërore të Shëndetësisë dhe u kërkon të gjithë atyre që vuajnë nga prostata të mos u drejtohen mjekëve specialistë dhe as farmacive, por të blejnë produktin që reklamojnë.

Web Agency, Digital Agency, Web Development Agency

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here