Pashkët do të shoqërohen me ciklone në Itali, a do të preket Shqipëria?

0
13

Kur të gjithë po presin që temperaturat të rriten, Mbrojtja Civile Kombëtare në Itali parashikon erëra shumë të forta. Sipas shërbimit meteorologjik italian bëhet me dije se erërat do të përfshijnë të gjithë vendin, ku do të arrijnë deri në 140 km/h.

Po ashtu dhe në det, erërat do të jenë të forta dhe sipas informacioneve dallgët do të arrijnë deri në 6 metra lartësi. Moti i keq do të vijojë gjatë javës së Pashkëve dhe pritet që të ketë cinklone.

Pjesa më e prekur e Italisë do të jetë jugu dhe pritet  që kjo të ndikojë dhe në motin në vendin tonë. Prandaj gjatë javës tjetër, mos prinsi diell, por duhet që të keni në çdo kohë çadrën me vete.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here